"Normann Copenhagen" pristato tris naujas, unikalias "Porta" serijos spalvas

spalio 17 d. 2024
"Normann Copenhagen" pristato tris naujas, unikalias "Porta" serijos spalvas
„Normann Copenhagen“ ir toliau diegia naujoves modernaus apšvietimo srityje ir dabar papildo populiarią ‚Porta‘ seriją trimis naujomis spalvomis: raudona, ruda ir žalia. Šios elegantiškos spalvos suteikia gaivaus oro gūsį ir taip stilingai bei funkcionaliai nešiojamųjų šviestuvų kolekcijai, sukurtai taip, kad tiktų bet kokiems namams.

Normann Copenhagen „Porta“ šviestuvai pasižymi paprasta, bet rafinuota konstrukcija. Ją sudaro ant tvirto cilindro formos pagrindo, pagaminto iš ABS plastiko, esantis gaubtas ir baltas akrilo difuzorius, užtikrinantis malonų ir tolygų apšvietimą. Šviestuvas turi silikoninę apykaklę, kuri užtikrina, kad šviestuvas stabiliai laikytųsi ant bet kokio paviršiaus, todėl yra ypač lankstus ir universalus.

Pasirinkę tris naujas spalvas, „Normann Copenhagen“ suteikia galimybę suteikti asmeninį akcentą savo interjero dizainui. Naujasis raudonas atspalvis gali tapti spalvingu akcentu minimalistinėje erdvėje ir suteikti šilumos bei energijos pojūtį. Ruda spalva gali puikiai įsilieti į natūralesnę ir žemiškesnę aplinką, suteikdama jai gilumo ir ramybės. Žalioji versija - tai gaivaus oro gūsis, kuris puikiai dera tiek moderniame, tiek klasikiniame interjere, sukurdamas raminančią atmosferą, kad ir kur jį pastatytumėte.

Porta šviestuvas - tai ne tik graži dizaino detalė; dėl savo nešiojamojo funkcionalumo jį galima lengvai perkelti ir naudoti įvairiuose kambariuose pagal poreikį. Pavyzdžiui, galite naudoti kaip naktinę lempą prie lovos, vasaros vakarais išsinešti ją į sodą arba padėti ant lentynos svetainėje, kad sukurtumėte jaukią atmosferą. Dėl belaidės konstrukcijos jį lengva pernešti iš vieno kambario į kitą, o su iki 20 valandų veikiančia baterija galite būti tikri, kad jis švies valandų valandas, kad ir kur jį naudotumėte.

Su nauja „Normann“ spalvų gama dabar galite pritaikyti „Porta“ šviestuvą prie savo stiliaus ir namų. Nesvarbu, ar mėgstate šiltus raudonus ir rudus atspalvius, ar vėsesnę, gaivią žalią spalvą, „Normann Copenhagen“ šviestuvas „Porta“ jūsų interjerui suteiks ir funkcionalumo, ir estetikos.

Peržiūrėkite naujas ir jau esamas „Normann Copenhagen“ nešiojamas stalines lempas „Porta“ čia