FLOS STORIES: "Philippe Starck" pristato "La Plus Belle" - tobulą veidrodį šiuolaikiniam apšvietimui

spalio 21 d. 2024
FLOS STORIES: "Philippe Starck" pristato "La Plus Belle" - tobulą veidrodį šiuolaikiniam apšvietimui
Ikoniškas dizaineris Philippe'as Starckas savo naujausiu kūriniu „La Plus Belle“ dar kartą pristatė veidrodžių dizaino naujoves. Šis naujoviškas veidrodis, sukurtas siekiant užtikrinti optimalų apšvietimą, sukurtas naudojant pažangias technologijas ir estetinį subtilumą. Veidrodis buvo pristatytas kaip dalis Calvi Brambilla suprojektuotos atnaujintos „Flagship Store“ parduotuvės, kurioje instaliacija buvo skirta Starck'o naujojo apšvietimo veidrodžių asortimento pristatymui.

La Plus Belle sukurtas taip, kad užtikrintų geriausią įmanomą apšvietimą. Specialūs šviesos diodai, paslėpti po optiniu silikoniniu difuzoriumi, kruopščiai išdėstyti taip, kad būtų užtikrintas tolygus ir vienodas šviesos paskirstymas. Dėl išskirtinio spalvų perteikimo indekso (CRI) 95 ir stabilaus raudonos spalvos rodiklio (R9>90) veidrodis siūlo aukščiausios kokybės apšvietimą. Šviesa yra ne tik ryški, bet ir švelni bei komfortiška (2700K), kurią galima reguliuoti veidrodyje integruotu reguliatoriumi.

Veidrodžio rėmas pagamintas iš specialiai sukurto aliuminio lydinio, kuris užtikrina aukštą anoduotų spalvų kokybę. Veidrodį „La Plus Belle“ galima rinktis iš kelių elegantiškų apdailos variantų, įskaitant šlifuoto aukso ir vario, taip pat poliruotos bronzos ir natūralaus aliuminio. Šios rafinuotos apdailos suteikia veidrodžiui prabangią išvaizdą, kuri derės prie bet kokio modernaus interjero.

La Plus Belle yra ne tik estetiškas, bet ir praktiškas. Veidrodį taip pat galima lengvai pakabinti kaip paveikslą dėl naujoviško tvirtinimo prie sienos sprendimo, kai apačioje esantis magnetinis tvirtinimas užtikrina, kad veidrodis ant sienos išliktų stabilus ir saugus.

Puikiai derindamas technologijas ir dizainą, „La Plus Belle“ yra daugiau nei veidrodis - tai apšvietimas, kuris patobulina bet kokią erdvę.

„Flos“ veidrodį „La Plus Belle“ galite įsigyti čia

Original text by FLOS in FLOS STORIES