"TALA" IŠLEIDŽIA TRIJŲ SPALVŲ NAUJĄ "BOWER" PAKABINAMĄ ŠVIESTUVĄ

spalio 14 d. 2024
"TALA" IŠLEIDŽIA TRIJŲ SPALVŲ NAUJĄ "BOWER" PAKABINAMĄ ŠVIESTUVĄ
Londone įsikūręs prekės ženklas "Tala" ką tik pristatė naują pakabukų seriją "Bower", kuri yra trijų skirtingų dydžių ir spalvų. Šiame debiutiniame asortimente derinami rankomis iš Jorkšyro (Jungtinė Karalystė) rankomis verpto plieno atspalviai ir anoduoto aliuminio pakabukai, taip sukuriant modulinę sistemą su daugybe eksponavimo galimybių.

"Bower" seriją sudaro trys unikalūs ekranai, kurių kiekvienas pasižymi savitu dizainu ir šviesos paskirstymu. "Bower C220" yra kompaktiškas kūgio formos ekranas, pasižymintis plonu profiliu ir dideliu nuolydžiu, kuris užtikrina tiesioginį šviesos srautą. Šis šviestuvas komplektuojamas su "Sphere III" lempa, kuri užtikrina optimalų apšvietimą.

"Bower C360" monitorius yra klasikinės "coolie" formos, kuri sukuria drąsią ir akį traukiančią išvaizdą, o šviesa pasiskirsto tolygiai. Šis šviestuvas turi "Sphere IV" lemputę, kuri užtikrina tolygų apšvietimą.

Galiausiai "Bower C600" difuzorius yra išskirtinis šviestuvas, pasižymintis itin mažu nuolydžiu ir plačiu skersmeniu, leidžiančiu plačiai paskleisti šviesą po apačia. Šis šviestuvas komplektuojamas su "Oval II" lempa, kuri užtikrina platų ir patogų apšvietimą.

"Tala" sukūrė universalų ir stilingą apšvietimo sprendimą, tinkantį bet kokiam interjerui. Nesvarbu, ar norite kompaktiško ir tiesioginio apšvietimo, tolygaus ir drąsaus šviesos paskirstymo, ar plačios ir ryškios šviesos, "Bower" serija turi ką pasiūlyti.

Nepraleiskite progos susipažinti su šia nuostabia "Tala" pakabukų kolekcija. Sekite toliau pateiktą nuorodą, kad pamatytumėte daugiau šio prekės ženklo gaminių ir rastumėte tobulą "Bower" pakabuką savo namams.

Raskite mėgstamą "Bower" pakabuką čia!