"Paulmann" stalinis saulės šviestuvas "Else" - puikus funkcionalumo ir dizaino derinys

liepos 6 d. 2024
"Paulmann" stalinis saulės šviestuvas "Else" - puikus funkcionalumo ir dizaino derinys
Didžiuojamės galėdami pristatyti vieną iš naujausių ir protingiausių parduotuvės dizainų - "Else Solar Table Lamp"! Šis unikalus stalinis šviestuvas yra elegantiškas ir lankstus sprendimas tiek vidaus, tiek lauko apšvietimui. Šiuolaikines technologijas ir stilingą dizainą derinanti stalinė lempa "Else" suteikia daugybę privalumų ir funkcijų, dėl kurių ji yra nepakeičiama bet kuriuose namuose.

Iš balto aliuminio sukurta "Else" saulės stalo lempa yra ir lengva, ir tvirta, jos svoris ir aukštis kuklūs, todėl lempa puikiai tinka ant bet kokio paviršiaus - svetainėje, miegamajame ar terasoje.

Vienas didžiausių "Else" privalumų - jos lankstumas. Lempa maitinama iš baterijos ir gali būti įkraunama tiek saulės baterijomis, tiek USB-C kabeliu, todėl ji nepriklauso nuo laidų ar kištukinių lizdų. Tai suteikia jums unikalią galimybę pastatyti jį būtent ten, kur jums reikia šviesos - nuo jaukaus kampelio svetainėje iki lauko vakarienės terasoje šiltą vasaros vakarą.

Šviestuvas turi IP44 klasę, todėl tinka naudoti drėgnose patalpose ir užtikrina, kad jis atlaikys vandens purslus iš visų pusių. Todėl "Else" yra idealus apšvietimo sprendimas tiek patalpose, tiek lauke, kur dėl 2700 kelvinų ir 250 liumenų gali sukurti šiltą ir kviečiančią atmosferą.

Dėl įmontuoto šviesos diodų šviesos šaltinio, kurio tarnavimo laikas - 30 000 valandų, gaunamas ilgalaikis ir energiją taupantis apšvietimas. Be to, "Else" turi reguliatoriaus funkciją, todėl galite lengvai reguliuoti ryškumą pagal poreikį, kad sukurtumėte reikiamą atmosferą. Šviestuvą taip pat galima įsigyti tiek modernios juodos, tiek elegantiškos baltos spalvos, todėl galite laisvai rinktis modelį, kuris geriausiai atitinka jūsų interjerą!

Be to, "Paulmann" suteikia jums ramybę suteikdama 5 metų garantiją, taip pabrėždama savo pasitikėjimą gaminio kokybe ir ilgaamžiškumu.

Nesvarbu, ar norite apšviesti namus, ar mėgautis nuotaikingu vakaru lauke, "Else" saulės stalinė lempa iš Paulmann yra puikus pasirinkimas. Funkcionalumo, lankstumo ir stiliaus derinys paverčia ją investicija, kuri ilgus metus puoš jūsų namus.

Abi gražias "Else" saulės stalines lempas rasite čia.