"Halo Design" sieninis šviestuvas "Metropole Deluxe" į kiekvieną kambarį atneš universalų apšvietimą ir stilingą dizainą.

liepos 18 d. 2024
"Halo Design" sieninis šviestuvas "Metropole Deluxe" į kiekvieną kambarį atneš universalų apšvietimą ir stilingą dizainą.
Šis talentingas dizaineris pasižymi gebėjimu sukurti išraiškingą šviestuvo dizainą iš nedaugelio kruopščiai parinktų detalių. Tai dizainas, kuris stilingu paprastumu ir minimalistiniu tikslumu sugeba į interjerą įnešti asmeniškumo ir charakterio. Dizainas, kuris atrodo paprastas, bet vis tiek traukia akį ir palieka neišdildomą įspūdį. Būtent tokiomis savybėmis pasižymi šiuolaikinė "Metropole" šviestuvų serija, sukurta savamokslio danų dizainerio Michaelio Waltersdorfo, kuris 1994 m., būdamas vos 18 metų, įkūrė apšvietimo įmonę Halo Design. Nuo pat "Halo Design" įkūrimo Waltersdorffas nenuilstamai dirbo kurdamas gražius šviestuvų modelius, kuriems būdinga moderni išraiška ir skandinaviškas minimalizmas. Jei jus domina kiti Waltersdorffo kūriniai, jų galite rasti kur.

Skandinaviškas minimalizmas yra skiriamasis serijos "Metropole" bruožas, kuri, kaip galima suprasti iš pavadinimo, yra labai modernaus ir urbanistinio dizaino. Šviestuvams būdinga neutrali spalvų gama ir asimetriškas atspalvis, kuris šiek tiek išsiskleidžia į patalpą nukreiptoje pusėje, kad būtų optimaliai paskirstoma šviesa. Jei norite pamatyti visus šios serijos šviestuvus, galite juos rasti čia.

Serijos "Metropole" sieniniai šviestuvai išsiskiria savo susuktais rėmeliais, kurie gražiai papildo ikonišką dizainą. Tiek rėmelį, tiek atspalvį galima pakreipti ir taip labai tiksliai reguliuoti šviesos kryptį, todėl "Metropole Deluxe" sieninis šviestuvas puikiai tinka skaitymui. Taip pat galite leisti, kad atspalvis būtų nukreiptas į sieną, ir taip sukurti harmoningą, netiesioginį akcentinį apšvietimą. Sieninis šviestuvas gaminamas trijų skirtingų dydžių, todėl šviestuvas tinka kiekvienam kambariui, o jo moderni juoda apdaila leidžia lengvai integruoti jį į kambario interjerą.

Visas "Metropole Deluxe" sieninio šviestuvo versijas rasite čia.