Į dizainą orientuota OYOY skrybėlių lempa - dabar galima įsigyti nešiojamąją

liepos 15 d. 2024
Į dizainą orientuota OYOY skrybėlių lempa - dabar galima įsigyti nešiojamąją
"Hatto" apšvietimo kolekcija žavi visus dizaino mėgėjus, nes ji pasižymi stilinga ir gražia estetika dėl savo elegantiško dizaino, kartu praturtindama patalpą maloniu apšvietimu. Šią seriją sudaro ir pakabinami, ir staliniai šviestuvai, kuriems ypač būdingas platus gaubtas, kuris, imituodamas japoniškoms šiaudinėms skrybėlėms būdingą formą, taip pat suteikia serijai pavadinimą.

Stalo šviestuvai turi kompaktišką cilindro formos pagrindą, suteikiantį jiems grybo ir organiškumo išvaizdą, o visų jų spalva yra desatuota ir matinio blizgesio, kuris suteikia elegantišką priešpriešą moderniam ir minimalistiniam interjero stiliui. Abażūras nukreipia šviesą žemyn tiesiogine žemyn nukreipta šviesa, todėl aplink lempą skleidžiasi gražus žiedas ir dar labiau pabrėžia gražų dizainą. Tokio tipo akcentinis šviestuvas puikiai papildo bendrą kambario apšvietimą, nesvarbu, ar tai būtų svetainė, ar miegamasis. Kaip vyšnaitė ant torto, šviestuvas yra su smulkiomis žalvario detalėmis, kurios patobulina estetinę šviestuvo vertę ir suteikia jam nesenstančio akcento, gražiai papildančio modernią ir detalėmis sumažintą dizaino kalbą.

Tačiau dabar šią nuostabią lempą galima įsigyti ir belaidėje versijoje su įmontuotu šviesos diodų šviesos šaltiniu ir baterija, todėl lempos šviesa galėsite mėgautis bet kuriame namų kambaryje. Įmontuota šviesos pritemdymo funkcija leidžia reguliuoti šviesos intensyvumą trimis lygiais, todėl visada turėsite tinkamą šviesą bet kuriame kambaryje, bet kuriuo metu ir bet kokia proga.

Nešiojamosios stalinės lempos yra keturių gražių spalvų variantų, kuriuos rasite kartu su visais kitais puikiais "Hatto" serijos modeliais iš OYOY nuo čia..