Įneškite į savo interjerą savitumo ir stiliaus su spalvingomis neoninių vamzdžių liuminescencinėmis lemputėmis

liepos 11 d. 2024
Įneškite į savo interjerą savitumo ir stiliaus su spalvingomis neoninių vamzdžių liuminescencinėmis lemputėmis
Danijos dizainerių prekės ženklo HAY spalvingi šviestuvai iš Neon Tube serijos savo spalvingu ir šventišku dizainu, užtikrinančiu lankstų akcentinį apšvietimą ir didelę atmosferą, suteiks jūsų interjerui papildomo atspalvio. Šviestuvai sukurti pagal gerai pažįstamą liuminescencinį vamzdelį, todėl jų dizaino koncepcija yra paprasta ir nuosekli - nuo paprasto vamzdinio šviestuvo korpuso iki blizgių neoninių spalvų, kurios imituoja liuminescencinio vamzdžio šviesą. Tačiau šviesos šaltinį sudaro įmontuotas šviesos diodų modulis, kuris įjungus lempą skleidžia šviesos juostą išilgai viso lempos korpuso, kad pabrėžtų ploną formą. Tai atliekama prie laido tiesiogiai pritvirtintu mygtukiniu jungikliu. Lempa nuspalvinta spalvotu paviršiumi ir šviečia ryškia spalva, kuri iš karto patraukia akį.

Šviestuvo išdėstymo galimybės yra neribotos. Viename gale esančiu kabeliu galite pakabinti šviestuvą ant sienos arba prie lubų. Taip pat galite palikti jį vertikaliai ant grindų arba padėti po lova ar sofa, kad ant grindų pasklistų moderni šviesa. Bet kuriuo atveju gausite patrauklų akcentinį šviestuvą su modernistiniu akcentu, kurį galima integruoti tiek į spalvingus, tiek į neutralaus stiliaus interjerus, kur jis sukurs kontrastą ir taps akį traukiančiu išraiškingu elementu.

Kadangi "Neon Tube" yra daugybės gražių, ryškių spalvų, taip pat galite jas derinti ir kurti individualius apšvietimo scenarijus, raštus ar net vaizdus su gražiomis, plonomis neoninėmis lemputėmis. Kiekvienas iš gražių spalvų variantų yra dviejų skirtingų dydžių.

Visus juos rasite čia