Dabar "Tom Dixon" meniški šviestuvai turi naujas belaides versijas - "Bell", "Melt" ir "Stone" nešiojamus stalinius šviestuvus!

liepos 8 d. 2024
Dabar "Tom Dixon" meniški šviestuvai turi naujas belaides versijas - "Bell", "Melt" ir "Stone" nešiojamus stalinius šviestuvus!
Tom Dixon - visame pasaulyje žinomas interjero dizaineris, garsėjantis išskirtiniais unikalios išraiškos šviestuvais su ypatingu meniniu prisilietimu. Todėl labai džiaugiamės galėdami pristatyti nuostabius Diksono meno kūrinius naujose nešiojamosiose versijose, kurios prisideda prie praktiško ir lankstaus kasdienio apšvietimo sprendimo, kartu išreikšdamos tą pačią kūrybinę dinamiką, matomą visuose atitinkamų serijų šviestuvuose. Su Bell, Melt ir Stone kaip nešiojamomis stalinėmis lempomis gausite praktišką dekoratyvinio meno kūrinį, kuriuo galėsite mėgautis tiek patalpoje, tiek lauke.

Visos trys stalinės lempos yra belaidės konstrukcijos su pridedamu įkrovikliu, kuris po pilno įkrovimo gali vėl įkrauti įmontuotą LED šviesos šaltinį, kad jis šviestų 9-10 valandų. Šviesos šaltinis yra ekranuotas, kad būtų užtikrinta švelni ir neakinanti šviesa, kuri nuostabiai sklinda iš trijų gražių dizainų, sudarančių meno kūrinį tiek įjungus, tiek išjungus.

Šios stalinės lempos priklauso serijoms Melt, Bell ir Stone, kurias sudaro skirtingų tipų to paties gražaus dizaino lempos. Todėl kiekvienos serijos šviestuvus lengva derinti tarpusavyje ir sukurti vientisą ir išskirtinę apšvietimo koncepciją.

Peržiūrėkite gražius nešiojamuosius šviestuvus čia