Pasaulinio lygio ispaniškas dizainas: sveikiname daugybę gražių "Aromas del Campo" kūrinių!

birželio 27 d. 2024
Pasaulinio lygio ispaniškas dizainas: sveikiname daugybę gražių "Aromas del Campo" kūrinių!
Į parduotuvę atkeliavo šviežias naujas prekės ženklas, pasižymintis kūrybišku požiūriu į dizainą: Aromas del Campo iš Valensijos. Įmonės istorija siekia 1986 m., kai jos įkūrėjai specializavosi potpourri ir kitų aromatinių produktų gamyboje, dėl kurių įmonė gavo pavadinimą, kuriuo vadinasi iki šiol. Po kelerių metų įmonė pradėjo gaminti stiklinius stalinius šviestuvus su džiovintomis gėlėmis, kurie tapo tramplinu į tikrą nuotykį kerinčiame dizainerių šviestuvų pasaulyje. Aromas del Campo" daugiausia dėmesio skiria funkcionaliems ir technologiškai efektyviems projektams už prieinamą kainą, o dažnai į šviestuvų funkcionalumą įtraukiamas ir šviesos pritemdymas. Pagrindinės prekės ženklo dizaino gamyboje naudojamos medžiagos yra stiklas ir metalas, kurie gražiai dera tarpusavyje ir sukuria elegantiškus ir laikui nepavaldžius dizainus. Tačiau kai kuriuose prekės ženklo kūriniuose taip pat naudojamas medis, akmens masės gaminiai ir marmuras.

"Aromas del Campo" šviestuvai pasižymi ypatingu grakštumu, kurį iš dalies lemia klasikinio dizaino elementai, pavyzdžiui, tekstiliniai arba opalinio stiklo gaubtai, paprasta geometrija, apvalios formos ir gražūs to paties dizaino elemento pasikartojimai tame pačiame šviestuve, padedantys kiekvienam šviestuvui suteikti vientisą išraišką. Kai kurie šviestuvai yra didesnių kolekcijų, pavyzdžiui, Abbacus ir Elma serijų, dalis, todėl juos galima rinktis iš kelių versijų, spalvų variantų ir šviestuvų tipų. Stilius dažnai yra paprastos formos, spalvos ir medžiagų sudėties, linkstama į laikui nepavaldžią išraišką su lengvu minimalistiniu atspalviu. Vienas iš pagrindinių prekės ženklo vardų yra apšvietimo dizaineris Pepe Fornas, kuris sukūrė daugelį "Aromas del Campo" kūrinių. Visus nuostabius Fornaso sukurtus šviestuvus galite pamatyti prie pat čia.

Aromas del Campo siūlo nuostabią puokštę stilingų, išskirtinės išvaizdos dizaino šviestuvų už kainą, kurią gali sau leisti kiekvienas. Visą "Aromas del Campo" lempų asortimentą rasite čia.