Žavi skandinaviško dizaino ir klasikinių akcentų sąjunga - sveiki atvykę į "Bloomingville" parduotuvę!

birželio 24 d. 2024
Žavi skandinaviško dizaino ir klasikinių akcentų sąjunga - sveiki atvykę į "Bloomingville" parduotuvę!
Džiaugiamės galėdami į savo internetinę parduotuvę įtraukti daugybę gražių šviestuvų dizaino iš Danijos "Bloomingville". Šio dizainerių prekės ženklo akį traukiantys šviestuvai ir namų aksesuarai per kelerius metus, vis labiau populiarėjant, atsidūrė daugelyje namų. 2000 m. įkurtą "Bloomingville" paskatino didelis susižavėjimas šiaurietišku dizainu ir gyvenimo būdu, kuris buvo išreikštas elegantiško dizaino kolekcijoje po kolekcijos.

Šiuolaikinis skandinaviškas dizainas su klasikiniu prieskoniu


"Bloomingville" dizainas iš karto atpažįstamas iš sėkmingos modernaus šiaurietiško stiliaus, detalių siluetų ir minimalistinių formų sintezės su klasikinėmis linijomis, nesenstančiais spalvų deriniais ir elegantišku svyravimu, kuris būdingas tradiciniam dizaino meistriškumui nuostabiame lempų dizaino pasaulyje. Kartu šis prekės ženklas siūlo ir daug bohemiško stiliaus įkvėpto dizaino, įskaitant daugybę pintų lempų dizaino, atliktų labiau atsipalaidavusiu, natūraliu stiliumi, padedančiu gyvenamąjį kambarį paversti jaukesniu.

Įkvepiantys senų favoritų papildymai


Kai 2014 m. "Bloomingville" įsigijo "Regent Holding", prekės ženklas išsiplėtė ir atsirado daug naujų galimybių papildyti stilingų dizainų repertuarą. Dabar "Bloomingville" tapo kelių prekių ženklų namais, įskaitant 2018 m. pradėtą kurti kolekciją "Creative Collection". Šioje naujoje linijoje daugiausia dėmesio skiriama išradingam ir novatoriškam dizainui, kuris kūrybiškai paįvairina įprastus kambarinius šviestuvus. Turėdama tiek daug galimybių, "Bloomingville" siūlo dizainą kiekvienam skoniui ir kiekvienam interjerui.

Visą "Bloomingville" lempų asortimentą rasite čia