Stilingas apšvietimas kiekviename kampe su "Halo Design" šviestuvu "Atom

birželio 20 d. 2024
Stilingas apšvietimas kiekviename kampe su "Halo Design" šviestuvu "Atom
Jei ieškote efektyvaus apšvietimo modelio, kuris padėtų iš kampų išguiti šešėlius, pageidautina modernaus, stilingo ir praktiško dizaino, kuris būtų lankstus ir funkcionalus, pataikėte ten, kur reikia: Danijos dizainerių prekės ženklo Halo Design gražioji serija Atom siūlo neįprastą apšvietimą. Seriją sudaro netradicinio dizaino šviestuvai, kurie į interjerą įkvepia gaivaus oro gūsį. Apšvietimo serijos pavadinimo įkvėpimą greitai atskleidžia išradinga sferinių stiklo gaubtų kompozicija ant plono metalinio karkaso, todėl bendra konstrukcija primena molekulę. Keli šviesos šaltiniai užtikrina toliaregišką šviesą dideliame plote, o intriguojanti konstrukcija skatina šviestuvą statyti kambario centre, kad atsiskleistų nuostabus šviesos efektas ir dizainas.

Šviestuvas "Atom" gaminamas kelių skirtingų formų, dydžių ir spalvų variantų su 6-8 šviesos šaltiniais. Galite rinktis skirtingus matinės juodos arba blizgios žalvario aukso spalvos rėmelius ir gintaro aukso atspalvio gaubtus, kad apšvietimas būtų šiltas, dūmų pilkos spalvos gaubtus, kad šviesa būtų labiau išsklaidyta, ir opalo baltos spalvos gaubtus, kad apšvietimas būtų švelnus, tolygus ir neakinantis.

Visus šviestuvus "Atom" rasite čia

Seriją "Atom" sudaro ne tik šviestuvai, bet ji yra didesnės apšvietimo serijos dalis, kurią taip pat sudaro to paties dizaino grindų, sieniniai, staliniai ir lubiniai šviestuvai, kurių spalvos dera tarpusavyje, todėl šviestuvus lengva įvairiai derinti. Visą "Atom" seriją rasite čia