"Luumr" atvyko į parduotuvę - sukurkite išmaniuosius namus!

birželio 22 d. 2024
"Luumr" atvyko į parduotuvę - sukurkite išmaniuosius namus!
Pristatome nepaprastą naują produktą! Dabar galite paversti savo namus švytinčiu rojumi su naujausiu mūsų asortimento papildymu - "Luumr"! "Luumr" - tai daugiau nei lemputės, tai išmaniojo apšvietimo naujovė, kuri pakeis jūsų aplinką taip, kaip net neįsivaizdavote esant įmanoma.

Su "Luumr" lemputėmis gausite ne tik šviesą, bet ir visiškai naują patirtį - galėsite valdyti ir pritaikyti namų apšvietimą taip, kad jis idealiai atitiktų jūsų poreikius. Lemputes galite lengvai prijungti prie savo "Wi-Fi" tinklo ir valdyti tiesiai iš išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio naudodami intuityvią "Luumr" programėlę. Vienu bakstelėjimu galite keisti šviesos spalvas, reguliuoti ryškumą, planuoti apšvietimą ir dar daug, daug daugiau - visa tai pagal savo poreikius ir patogiai įsitaisę ant sofos ar net būdami toli nuo namų.

Tačiau tuo viskas nesibaigia! Luumr lemputės taip pat suderinamos su kitomis išmaniosiomis programėlėmis, todėl galite sukurti visiškai integruotus ir išmanius namus. O naudodamiesi "Luumr" programėle galite lengvai valdyti ir kontroliuoti visus savo išmaniuosius prietaisus, įskaitant užuolaidas ar šildymą, iš vienos centrinės vietos, todėl sukurti tobulą atmosferą namuose bus paprasta ir patogu. Daug daugiau apie tai, kaip naudotis "Luumr" programėle, galite sužinoti kur.

Taigi, kodėl verta laukti? Pasiruoškite patirti apšvietimo ateitį su "Luumr" ir leiskite savo namams spindėti šviesa ir naujovėmis kaip niekada anksčiau. Sveiki atvykę į šviečiančių galimybių pasaulį!

Visas išmaniąsias "Luumr" lemputes rasite čia