Apdovanojimus pelnęs "Frandsen" nešiojamasis šviestuvas "Grasp" - tai daniško dizaino ir modernaus funkcionalumo derinys

birželio 15 d. 2024
Apdovanojimus pelnęs "Frandsen" nešiojamasis šviestuvas "Grasp" - tai daniško dizaino ir modernaus funkcionalumo derinys
Patirkite puikų daniško dizaino ir šiuolaikinio funkcionalumo derinį su Thomo Albertseno sukurtu nešiojamuoju staliniu ir grindų šviestuvu "Grasp", kurį sukūrė Frandsen. Grasp - tai universalus šviestuvas, kuris žavi ir elegantiška išvaizda, ir praktiškumu. Ergonomiškos konstrukcijos šviestuvą lengva paimti į rankas ir pagal poreikį perkelti, o tai atitinka pavadinimą "Grasp".

Šviestuvai "Grasp" sukurti taip, kad būtų idealus apšvietimo sprendimas bet kur jūsų namuose ir aplink juos. Tai ne tik puikus stalinis šviestuvas, bet ir puikiai atrodo ant palangės ar kaip naktinis šviestuvas prie lovos. Jo universalumas reiškia, kad jį galima naudoti bet kur namuose ir už jų ribų, o gebėjimas prisitaikyti prie įvairios aplinkos ir poreikių paverčia jį nepakeičiamu šiuolaikinio interjero dizaino elementu.

Viena iš svarbiausių "Grasp" savybių - Frandsen ONE keičiamas šviesos diodų šviesos šaltinis, kuris yra pirmasis tokio tipo šviestuvas. Ši naujoviška technologija užtikrina, kad šviestuvas visada užtikrintų optimalų apšvietimą, o jo naudojimas būtų energiškai efektyvus, nekenktų aplinkai ir jį būtų lengva valdyti. Grasp dizainas taip pat yra kelių elegantiškų spalvų variantų, įskaitant matinę baltą, matinę juodą, matinę burokėlių, matinę petrolejinę ir masyvų žalvarį, todėl galite pasirinkti variantą, puikiai atitinkantį jūsų asmeninį stilių ir interjero dizaino poreikius.

Be to, "Grasp" šviestuvas gali būti dviejų aukščių - 47 cm ir 72 cm, taip dar labiau pabrėžiant jo universalumą ir funkcionalumą. Dėl tvirtos konstrukcijos ir oro sąlygoms atsparaus dizaino "Grasp" yra idealus sprendimas naudoti tiek patalpose, tiek lauke, todėl stilingu apšvietimu galėsite mėgautis bet kur. Grasp - tai ne tik šviestuvas, bet ir Danijos dizaino istorijos dalis, kurioje dera grožis, inovacijos ir praktiškumas. Kad ir kur jį pastatytumėte, "Grasp" suteiks jūsų erdvei elegancijos ir rafinuotumo.

Todėl nenuostabu, kad šis novatoriškas dizainas laimėjo BO BEDRE "Design Favorites 2024" apdovanojimą už geriausią nešiojamąjį šviestuvą. Šiuo prestižiniu apdovanojimu pripažįstamas nepaprastas "Grasp" lempos dizainas ir funkcionalumas, todėl ji yra puikus pasirinkimas tiems, kurie savo apšvietimo sprendimuose vertina kokybę ir estetiką.

Visus "Frandsen" nešiojamuosius šviestuvus "Grasp" rasite čia